Portret

Carina en Eric Pankert

Hotel Zur Post, een stuk geschiedenis

De afspanning van de 19de eeuw…

Reeds halfweg de 19de eeuw bestond er in deze afspanning in Sankt Vith een gastenverblijf met stallen.  Na de oorlogsvernieling van 1944 werd het nieuw gebouwde hotel in 1950 weer heropend.

… wordt een gourmet-restaurant

In de 70er jaren creëren Arno en Ingrid Pankert een gourmet-restaurant met internationale faam.

Vandaag wordt het compleet vernieuwde restaurant in de derde generatie door Carina en Eric Pankert geleid.

Eric Pankert, een buitengewone chef

Chef Eric Pankert, geboren in 1968, beschikt over een ruime internationale ervaring, onder andere in volgende bedrijven:

  • ”Im Schiffchen” ***  (Düseldorf, Duitsland)
  • ”Patisserie Damme”  (Gent, België)
  • ”Restaurant Jamin” ***  (Parijs, Frankrijk – J. Robuchon)
  • ”Les Célibrités” **  (New York, USA)

Carina Pankert

Van haar kant staat Carina in voor een uitstekende service en ontvangt ze de gasten in het hotel, dat ze zelf vorm gegeven en ingericht heeft, in een vriendelijke atmosfeer.